Pexels expect best 323705

Försäljningsansvarig Bygg & Infrastruktur - Jets Sverige

Vacancies

Har du erfarenhet av strategisk försäljning med långa säljcykler inom bygg- och/eller fastighetsbranschen? Har du ett teknikintresse, en god teknisk förståelse och ett intresse för innovation och miljö? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Jets Sverige är inne i en expansiv fas och växer på den svenska marknaden. Nu söker de dig som vill axla rollen som ”Försäljningsansvarig” för Jets Sveriges affärsområde ”Bygg & Infrastruktur”.

Published on 2022-10-28

Om tjänsten

Som Försäljningsansvarig hos Jets Sverige är ditt övergripande uppdrag att skapa tillväxt, utveckla affärer och lönsamhet inom affärsområdet ”Bygg & Infrastruktur” med fokus på ”New Sanitation” i Sverige. Det innebär att du ansvarar för en positiv försäljnings- och resultatutveckling av företagets erbjudande, vilket innebär att identifiera affärsmöjligheter, rådgivning, försäljning och service till kunder och projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utveckla och genomföra strategier och verksamhetsplaner för att skapa tillväxt och lönsamhet inom segmentet med tonvikt på New Sanitation

* Hantera pågående projekt på ett professionellt sätt

* Uppföljning av redan planerade projekt

* Arbeta med nya hållbara projekt

* Undersöka, utvärdera och justera val av kanalstrategier

* Ingå och följa upp avtal med återförsäljare, distributörer och installatörer, vilket omfattar nyförsäljning, installation och tjänster.

* Förbereda marknadsplaner, budgetar och prognoser i samråd med Försäljningschef Bygg & Infrastruktur

* Planera och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter för att skapa synlighet och kunskap om Jets lösningar

I tjänsten ingår resande i hela Sverige och du rapporterar till Försäljningschef Bygg & Infrastruktur som är placerad i Ålesund, Norge. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på Jets Sveriges kontor i Täby, norr om Stockholm.

Din profil
Du har en högre utbildning inom försäljning, ekonomi, teknik och/eller administration kompletterat med minst 5 års erfarenhet från strategiskt försäljningsarbete, gärna inom byggbranschen och/eller fastighetsbranschen. Eller så kanske du har din erfarenhet från leverantörssidan till fastighetsbranschen.

Din erfarenhet från strategisk försäljning karaktäriseras av försäljning av större kontrakt med löptider över längre tid. Du har god erfarenhet av att arbeta med initiativ som leder till affärsutveckling och ökad lönsamhet. Du har även erfarenhet av att bearbeta föreskrivande led så som konsulter, arkitekter, m fl. Du är en erfaren projektledare som även har med dig erfarenhet av att planera och genomföra olika mässdeltaganden.

Ditt intresse och din förståelse för teknik är stor. Du har även ett intresse för miljö och innovation.

Du har en god kommunikativ förmåga på svenska och god engelska i tal och skrift och får gärna ha kunskaper i norska. Du har förmågan att på ett tydligt och strukturerat sätt förmedla budskap till olika målgrupper.

Du har god erfarenhet och kunskap i olika säljstöds- och affärssystem och självklart har du goda kunskaper i MS Office.

Du har en stark egen motor, är resultatorienterad och prestigelös, samt har förmågan att skapa affärer och i det ett gott affärsmannaskap. Att du är stark i säljteknik och metodik ser vi som självklart. För att lyckas i ditt uppdrag är det också helt centralt att du har en mycket god förståelse för människor, relationer och försäljning.

Du är självgående och förväntas planera och driva din egen arbetsvardag och ditt uppdrag, men självklart är du en teamplayer som trivs med att även arbeta tillsammans med dina kollegor på Jets Sverige och övriga kollegor i Jets organisation.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-11-07.
Välkommen att kontakta Louise Junghahn på Crozz på 0703-27 27 02 eller louise.junghahn@crozz.se vid frågor kring tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Jets Sverige AB
Jets Vacuum AS är ett norskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer toalett- och avloppssystem som bygger på patenterad, norsk vakuumteknik. Jets™ grundades 1986 och har vuxit till en idag världsomspännande organisation. Vi tillhandahåller sanitetslösningar med extremt låg vattenförbrukning för användning på fartyg och på land.

Systemen fungerar lika bra i den enkla sommarstugan som saknar rinnande vatten och el som det gör på kryssningsfartyget Freedom of the Seas och på Fortalesas Fotbollsstation i Brasilien.

Jets har huvudkontor i Hareid kommun strax utanför Ålesund i Norge. Jets™ är världens ledande tillverkare av vakuumtoaletter och har även avdelningar i bland annat Tyskland, Lettland och Kina.

Svensk distributör av Jets™ vakuumtoaletter
Jets Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Jets™. Vi har vårt försäljningskontor i Täby. Dit är alla välkomna för att se och uppleva våra demonstrationsanläggningar. Vi har dessutom ett lager och servicecenter i Täby.

I Sverige erbjuder vi kompletta systemlösningar för villor och fritidshus utanför kommunalt VA. Våra sanitetssystem sätter miljö och kretsloppstänkandet i fokus. Vi erbjuder även Jets™ vakuumsystem till stormarknader och större kommersiella byggnationer. Systemen är både patenterade och CE-märkta.